Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2015 20:26 - 5 причини да инвестирате в последно поколение стенд за дюзи /common rail на „Diselland”
Автор: sofiadieselcenter Категория: Бизнес   
Прочетен: 535 Коментари: 0 Гласове:
0



Фирма Дизелланд, представлявана на българския пазар от ексклузивния дистрибутор София Дизел Център е завод за стендове за тест и ремонт на дизелови помпи и дюзи. Засиленият интерес и нуждата на пазара от стенд за дюзи със супер възможности подтиска Дизелланд в създаването на последен модел апаратура за анализ на дизеловото впръскване.
Комбинираният стенд за проверка на помпи и дюзи комън рейл „4EP-Super Diesel” е вече в България, а това са причините, ясно обосноваващи инвестиция именно в него:
1.Пълна симулация на целия работен цикъл на горивната система комън рейл на марките Bosch, Delphi, Denso и VDO.Това включва проверка на плътността на помпата и дюзите, тест за обратно количество гориво на помпата и на дюзите,симулация на пълно натоварване и режим „Старт” и много други опционално набирани режими, всички с основното предимство: едновременна работа на ГНП и инжектори (4 или 6 броя), а при необходимост и рейл с монтиран на него датчик за налягане.
2.Осигурени от производителя Дизелланд и реализирани от вносителя за България София Дизел Център ъпдейти и ъпгрейди на всеки шест месеца. Това гарантира надеждно представяне на машината при проверка и на съвсем скоро произведени комън рейл помпи и инжектори комън рейл.
3.Напълно безплатно пускане в експлоатация на машината плюс гаранционно пълно обслужване със срок 2 години. Това включва подмяна на филтри на измерителите на стенда и течността за изпитване в резервоара на 4 EP „Super Diesel”.
4.Уникално по рода си финансиране, насочено към малкия и среден дизел сервиз с възможност за разпределяне до 36 равни вноски за стенда за помпи и дюзи и допълнителното оборудване към него( ръчен стенд за дюзи , уред за измерване на налягане на дюзи , термометър за измерване на температурата на дизеловата помпа в работен супер режим.
5,Напълно безплатно обучение на двама служители за работа със стенда за ГНП и инжектори. Обучението трае пет работни дни и може да се проведе и в условия на клиента ( в негов дизел сервиз). В края ня курса се получава сертификат за работа и обслужване (техническо) на стенда 4 EP „Super Diesel”.
Бъдещето на комън рейл системите вещае едно – ежедневен стремеж към висока мощност и нисък литров разход на съвременния дизел. Това налага все по-сложни и скъпи решения за дизеловото впръскване.Подгответе вашият дизел сервиз за утре - закупете стенд 4 EP „Super Diesel” днес!
http://sofia-diesel-center.com/remont-pompa/81-predstavitel-na-dieselland
 


Тагове:   Sofia,   super,   Sofiq,   remont,   Diesel,   pompa,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sofiadieselcenter
Категория: Бизнес
Прочетен: 45415
Постинги: 32
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031